Η μιλφάρα Βίκυ…

Λέγομαι Βασίλης και είμαι 21 χρονών φοιτητής.

Η Βίκυ είναι πατημένη 50 αλλά διατηρείται καλά για την ηλικία της. Έχει πολύ ωραίο στήθος και ωραίο κώλο. Δουλεύει στο φούρνο της γειτονιάς μου και μου ζήτησε να κάνω στον ανηψιό της ιδιαίτερα στα μαθηματικά. Δέχθηκα και πήγαινα δυό φορές την εβδομάδα σπίτι της.

Πηγαίνω λοιπόν σπίτι της μια Δευτέρα και μου λέει ότι ο ανηψιός της θα καθυστερούσε να έλθει για το μάθημα και με παρακάλεσε να τον περιμένω. Δέχθηκα και έκατσα να δω λίγο τηλεόραση.

Έρχεται και η Βίκυ και κάθεται στον καναπέ δίπλα μου σταυροπόδι. Είχε βγεί από το μπάνιο και φορούσε ένα μπουρνούζι, που είχε ανοίξει και φαινόταν το στήθος της…

– Εκείνη τη στιγμή στην τηλεόραση στην ταινία έδειχνε πήδημα. Πάω να αλλάξω κανάλι από ευγένεια αλλά με σταματάει η Βίκυ.

-Γιατί αλλάζεις κανάλι; Ντρέπεσαι που είμαι εγώ εδώ;

-Ε ναι, λέω.

-Έλα ρε τώρα σιγά, λέει, είσαι σε μια ηλικία που είναι φυσικό να βλέπεις τέτοια. Και στο κάτω κάτω εμένα ντρέπεσαι;

Αφήνω λοιπόν στο ίδιο κανάλι που ουσιαστικά βλέπαμε τσόντα γιατί είχε αρκετό γαμήσι. Όχι τίποτα αλλά ο μαλάκας είχα βάλει και στενή φόρμα και ο πούτσος φαινόταν που είχε καυλώσει. Προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το κρύψω αλλά με τη Βίκυ δίπλα δε μπορούσα να κάνω πολλά. Το χειρότερο. Έγειρε πάνω μου. Μετά από καναμισάωρο ”τσόντας” τη βλέπω ν’ ακουμπάει τον πούτσο μου. Τον βγάζει έξω και τον παίζει για λίγο. Εγώ φυσικά έτοιμος να χύσω και από την ταινία αλλά και με αυτό που μου κανε η Βίκυ. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά η Βίκυ δε μ’ άφησε.

-Δε σ’ αρέσει; μου λέει.

-Μ’ αρέσει αλλά…

-Τότε κάτσε κι απόλαυσέ το…

Μόλις είπε αυτό τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. Εγώ φυσικά με το ζόρι κρατιόμουν να μη χύσω αλλά μου λέει η Βίκυ χύσε μες στο στόμα μου. Σταματάω κι εγώ να προσπαθώ το αντίθετο της φύσης και της τραβάω ένα ξεγυρισμένο χύσιμο στο στόμα. Τα ήπιε όλα και συνέχιζε το τσιμπούκι. Εγώ δε μπορούσα να μείνω αμέτοχος. Aρχισα να της χαϊδεύω τα βυζιά και καύλωσα ακόμα περισσότερο. Μετά προχώρησα προς τον κώλο και άρχισα να της βάζω κωλοδάχτυλο. Η Βίκυ όπως είναι φυσικό άρχισε να βογγάει και μετά από 20 λεπτά που μου κανε τσιμπούκι, σταματάει και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Εκείνο το τέλειο στήθος να βλεπα και να πέθαινα. Λέω δεν πρόκειται να αργήσω να το δώ έτσι όπως έγινε η κατάσταση.

-Καλό είναι αρχίσεις να ξεντύνεσαι κι εσύ, μου λέει.

56

Σε χρόνο μηδέν είχα βγάλει τα ρούχα μου και με τον πούτσο κάγκελο κάθισα στον καναπέ. Η Βίκυ αφού πήρε για 5 δευτερόλεπτα τον πούτσο μου τσιμπούκι, ήρθε κι έκατσε από πάνω μου χωρίς όμως να μ’ ακουμπά με το στήθος της στο πρόσωπό μου. Φυσικά αυτό με καύλωσε πραγματικά πολύ και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά. Ήταν το κάτι άλλο. Πρέπει να δει κανείς αυτό το στήθος για να καταλάβει αυτό που έβλεπα. Σε λίγο σηκώνεται όρθια και φεύγει από πάνω μου. ”Τι, αυτό ήταν”; σκέφτομαι. Αλλά όχι βέβαια. Χαμηλώνει και κάθεται στον πούτσο μου σαν σε καρέκλα. Ο κώλος της ήταν σφιχτός.Εγώ τρελάθηκα από την καύλα κι έτσι όπως άρχισε να ταλαντεύεται έχυσα κιόλας μέσα της. Της πιάνω τα βυζιά και τα μαλάζω συνεχώς. Μετά απο κανα 10λεπτο σηκώνεται και κάθεται στον πούτσο μου έτσι ώστε να είναι γυρισμένη προς εμένα. Αρχίζω και της γλείφω τα βυζιά και μετά από λίγο ξανασηκώνεται αλλά αυτή τη φορά βάζει τον πούτσο μου στο μουνί της. Η αίσθηση ήταν τέλεια και έχυσα για άλλη μια φορά μες στο μουνί της. Βέβαια η Βίκυ μου επιφύλασσε πολλά για τη συνέχεια και μου λέει να πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Φυσικά στο δρόμο την στηρίζω στον τοίχο και της το χώνω από πίσω πιάνοντας και τα βυζιά της. Ήταν τέλεια.

Οι πιο φτηνές καυτές γραμμές σε περιμένουν! 909 200 6420

Μην περιμένεις... Πάρε τώρα τις πιο φτηνές καυτές γραμμές!!! 909 200 6357 909 200 6420 909 200 6359 909 200 6358 909 ...
Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο καυτά ροζ τηλέφωνα! 909 200 6361

Τέλειωσε στα γρήγορα και κάνε Sex στο τηλέφωνο ΤΩΡΑ παρέα με ζωντανά απίστευτα μουνάκια και γυναικάρες! 909 200 6371 909 ...
Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο Καυτές γυναίκες στα Καυτά Τηλέφωνα! 909 200 6358

Eρωτικά γκομενάκια και γυναίκες από όλη την Ελλάδα σε ένα παιχνίδι φαντασιώσεων, μέσω μιας τηλεφωνικής γραμμής 909 200 6358 909 ...
Διαβάστε περισσότερα

Reply